Attraktioner

Camping på Lolland med de bedste oplevelser helt tæt på

Maribo Sø Camping ligger centralt på Lolland-Falster. Du er derfor helt tæt på alle de bedste oplevelser!

Vi har samlet de bedste oplevelser på et kort herunder. Der er mange attraktioner, seværdigheder og aktiviteter i gåafstand fra campingpladsen, da Maribo Sø Camping ligger 500 meter fra Maribo centrum. Du kan bl.a. se Maribo Domkirke og efterfølgende sejle en tur med turbåden Anemonen, der tager dig med rundt i hele Naturpark Maribosøerne.

Oplev Maribosøerne til vands i en kano, kajak, på et SUP board eller en vandcykel fra Maribo Kano. Du kan også opleve Smålandshavets ø-rige med en kano, kajak, båd eller et SUP board fra Kragenæs Marina Kano.

En kort køretur fra campingpladsen kan du opleve over 1000 dyr i Knuthenborg Safaripark eller udleve din indre vandhund i Lalandia Aquadome. Det store monument Dodekalitten, der kan sammenlignes med Stonehenge, ligger også tæt på. På Vestlolland kan du tage en tur rundt i Naturpark Nakskov Fjord med Postbåden, og kører du til Falster, er Marielyst et must at besøge.

Har du brug for flere forslag, kan du besøge Visit Lolland-Falster eller Maribo Turistinfo. Under kortet har vi samlet billeder af mange af de bedste oplevelser på Lolland-Falster.