Campingferie

Campingferie på Maribo Sø Camping

Maribo ligger i hjertet af Lolland, hvor du er tæt på både unik natur og fantastiske oplevelser

Med en placering lige ned til Naturpark Maribosøerne, er du garanteret skønne omgivelser. Maribo Sø Camping ligger midt i en ægte naturpark, og det er det, vores gæster elsker. Her i naturparken har vi havørne året rundt, og mange af vores gæster nyder at gå eller cykle rundt i landskabet ved Maribosøerne. Se om du kan spotte ørnene – eller kig efter de imponerende bygningsværker Maribo Domkirke, Engestofte Gods eller Sankt Birgitta Kloster, der også ligger ned til søerne ved Maribo.

Fordelen ved at tage på ferie hos Maribo Sø Camping er, at man er placeret midt i skøn natur, men samtidig også har de bedste oplevelser inden for kort afstand. Maribo by ligger i gåafstand fra campingpladsen, og her kan du handle, spise på caféer eller restauranter – eller tage på museer som Frilandsmuseet og Museumsbanen. Du kan også tage en smuk sejltur med turbåden Anemonen eller nyde roen og stilheden med et meditativt slag golf ved Maribo Sø Golfklub.

I køreafstand har du naturligvis den legendariske Knuthenborg Safaripark og Lalandia. Er du mere til kulturelle oplevelser, kan Fuglsang Kunstmuseum klart anbefales. Det ligger lige ved siden af den storslåede Fuglsang Herregaard.

Med i prisen på alle typer ophold, er fri benyttelse af køkken- og badefaciliteter. Hurtigt trådløst internet er naturligvis også med i prisen, og det kan tilgås fra overalt på campingpladsen. Derudover er der en tv/opholdsstue, legeplads og en lille camping-shop, hvor du kan købe alle fornødenheder.

Campingpladsen har sin egen lille strand ned til søen. Der er god adgang for dårligt gående og handicappede. Fra søen er der en fantastisk udsigt til både Naturparken og Maribo by. Du kan leje en kano hos os, så du kan opleve hele naturparken fra vandet.

Book din ferie hos Maribo Sø Camping nu og få en fantastisk oplevelse midt i en naturpark.

Kort over pladsen

Klik på kortet og få et overblik over Maribo Sø Camping

PRISER & ÅBNINGSTIDER

ONLINE-Tilbud uden for højsæson:
Få 4 overnatninger for 3 nætters pris – BOOK HER!

Campingpriser:
Voksen: 83 DKK pr. dag
Barn (0-12): 48 DKK pr. dag
Campingvogn: 45 DKK pr. dag
Telt: 45 DKK pr. dag
Strøm: 39 DKK pr. dag

Andet:
Linnedpakke: 90 DKK
Badehåndklæder: 30 DKK
Tøjvask: 35 DKK ekskl. sæbe
Tørretumbler: 10 DKK pr. 30 min.

Højsæson gælder følgende perioder 2020:
8/4-13/4 + 7/5-10/5 + 20/5-24/5 + 29/5-1/6 + 19/6-16/8

Maribo Sø Camping er i 2020 åben fra
2. april til 18. oktober

Åbningstider reception:
07:30 – 12:00
14:00 – 22:00
Åbningstiderne kan variere i lavsæson.