Fars dag 2024

Inviter FAR ud at sparke dæk på Fars Dag

På Maribo Sø Camping er vi klar til at fejre Fars Dag med et sjovt og action fyldt arrangement: ‘Inviter FAR ud at sparke dæk’. Det er en særlig lejlighed til at tilbringe kvalitetstid med din far, og vi har planlagt en dag fyldt med aktiviteter for hele familien – og det koster ikke noget. Så reserver allerede nu d. 5. juni og gør jer klar til en uforglemmelig Fars Dag.

Noget for enhver smag

Tag med os til Bangs Have Skoven, beliggende lige ved siden af Maribo Sø Camping, hvor vi vil byde alle velkommen til en dag med masser af sjov og hygge. Uanset om du er til ølsmagning, amerikanske biler eller bare ønsker at slappe af i den afslappede atmosfære, er der noget for enhver smag. Kom og deltag i festlighederne!

For de tørstige

Danske Øl entusiaster vil være til stede og uddele gratis smagsprøver, så du kan nyde en kold øl sammen med din far. Der vil også være salg af fadøl, vand og pølser ved Bangshave, samt is og kaffe fra Maribo Sø Camping.

For de bilglade

Udover ølsmagning og lækre forfriskninger vil der være en spændende udstilling af amerikanske biler samt biler, cykler og bilpleje. Skoven kommer til at ose af mandehørm. Se programmet i receptionen på dagen og lad dig overraske.

Hyggelig stemning for hele familien

Og selvfølgelig vil den hyggelige og afslappede stemning være i top med god musik i højtalerne og en hoppeborg til børnene. Arrangementet starter d. 5. juni kl. 10.00 og slutter kl. 17.00, så der er masser af tid til at opleve alle aktiviteterne. Så sæt allerede nu et kryds i kalenderen, så I ikke går glip af festlighederne.

Opgrader Fars Dag til Fars Weekend

Når I alle er trætte og mættede af dagens mange oplevelser og trænger til at trække jer tilbage i rolige omgivelser, kan I opgradere Fars Dag til Fars Weekend, ved at booke en plads på Maribo Sø Camping. Vores campingplads tilbyder moderne faciliteter og komfortable overnatningsmuligheder, om end I er til hytter eller klassisk camping, så I kan slappe af i skønne omgivelser efter en sjov dag i skoven.

Med fantastiske oplevelser

Når dagen er ny, kan I finde massevis af aktiviteter, de sø-glade kan opleve Maribosøerne til vands i en kano, kajak, vandcykel eller på et SUP board. Hvis man ønsker at blive til lands, kan I nyde gåture i Lollands smukke omgivelser eller med blot en kort køretur fra campingpladsen opleve b.la. Knuthenborg Safaripark, Lalandia Aquadome, Dodekalitterne og meget mere… Book din plads allerede i dag, og opgrader Fars Dag til Fars Weekend og se frem til fantastiske stunder sammen!

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Gæstefordele: fri WIFI – fri varmt vand i alle service bygninger – fri brusebad – fri tømning af ”grå vand” – fri påfyldning af ”frisk” vand – fri legeplads, køkken, opholdstue – fri grill (medbring selv kul) – fri bålplads – fri kæledyr – fri solsenge & strandkurve ved vores lille private strand

Kort over pladsen

Klik på et kort og få et overblik over pladsen, naturparken og Maribo