Påskeferie på Lolland

Hold din påskeferie på Lolland

Nyd foråret i hjertet af Maribo på Lolland, midt i en Naturpark

Det lysner, og helligdagene er lige om hjørnet, og selvom restriktionerne ikke er væk endnu, byder Maribo Sø Camping dig velkommen til en fantastisk ferie midt i Naturpark Maribosøerne på Lolland. Fra campingpladsen kan du nyde udsigten over Maribosøerne, Maribo Domkirke og de smukke havørne. Du kan også gå eller cykle rundt i landskabet i Naturparken og spotte Engestofte Gods, Sankt Birgitta Kloster og meget mere.

Placeringen ned til egen strand ved Maribosøerne og i gåafstand til Maribo by skaber en atmosfære, man ikke får andre steder. Lej en kano og oplev Naturparkens stilhed fra søen. Som noget nyt har vi åbnet mere op til søen, så udsigten er blevet endnu bedre. Book derfor din påskeferie eller pinseferie allerede nu!

Maribo Sø Camping har plads til alle og højt til loftet til dig, der kommer i egen campingvogn eller lejer en af vores hytter. I år har Birgithe og John ansat et bestyrerpar til at drive deres anden campingplads, Kragenæs Marina Lystcamp, så fra i år er Birgithe og Johns faste base i Maribo Sø Camping, og de står klar til at give dig de bedste ferieoplevelser.

Med i prisen på alle typer ophold, er fri benyttelse af køkken- og badefaciliteter. Hurtigt trådløst internet er naturligvis også med i prisen, og det kan tilgås fra overalt på campingpladsen. Derudover er der en tv/opholdsstue, legeplads og en lille camping-shop, hvor du kan købe alle fornødenheder.

Book din ferie hos Maribo Sø Camping nu og få en fantastisk oplevelse midt i en naturpark.

ÅBNINGSTIDER

Åbningsperiode 2021:
25. marts til 31. oktober

Åbningstider reception:
07:30 – 12:00
14:00 – 22:00
Åbningstiderne kan variere i lavsæson.