Hytteferie

Hytteferie på Maribo Sø Camping

Lej en hytte midt i en naturpark og helt tæt på de bedste oplevelser

Hold din hytteferie i en af de fantastiske hytter hos Maribo Sø Camping. Hvad enten du vælger en af vores campinghytte eller en luksus-hytte, er der lagt op til en fed ferie for hele familien. Hytterne er af høj kvalitet, og med en placering i Naturpark Maribosøerne, er du helt tæt på både natur og andre fantastiske oplevelser på Lolland-Falster. På selve campingpladsen er der i øvrigt både legeplads og vansportsudleje, så du kan nyde naturparken også fra vandsiden i sommersæsonen. I vintersæsonen er det muligt at leje joller m. og u. elmotor. Bymidten blot 500 m. fra pladsen med bagere, shopping mange lækre restauranter, seværdigheder, kunst og gallerier.

Campingpladsen har sin egen lille strand ned til søen. Der er god adgang for dårligt gående og handicappede. Fra søen er der en fantastisk udsigt til både Naturparken og Maribo by. Du kan leje en kano hos os, så du kan opleve hele naturparken fra vandet. WiFi og varmt bad er gratis. Du kan leje en linnedpakke til 90,- DKK og badehåndklæde til 30,- DKK.

Priserne for højsæson gælder jul og nytår, weekender med helligdage samt uge 25-33. Maribo Sø Camping er åbent hele året.

Book din ferie hos Maribo Sø Camping nu og få en fantastisk oplevelse midt i en naturpark.

lej Lusu
Ks-hytte med 5 sengepladser:

Luksus-hytter
Luksus-hytterne har alle de faciliteter, du kan ønske dig. Der er to værelser med sengepladser til i alt 5 personer, et køkkenalrum og et badeværelse med toilet og bruseniche. Køkkenet har køleskab, komfur, el kogekedel, mulighed for at lave kaffe, alt den nødvendige service og køkkenredskaber. Alle pladsens yderligere faciliteter er frit tilgængeligt på hele campingpladsen.


Bemærk! Strøm, varme v. varmepumpe, TV og trådløst WIFI er inkl. i prisen. (Kæledyr er ikke tilladt i denne hytter)
Pris i højsæson: 900 DKK pr. dag – Pris i lavsæson: 750 DKK pr. dag – Hytterne bookes altid online:

ONLINE-BOOKING:


LEJ CAMPINGHYTTE MED 4 SENGEPLADSER:

Campinghytter

Campinghytterne er nogle hyggelige hytter i høj kvalitet. Der er gode køkkenfaciliteter med bl.a. køleskab, kogeplader, el kogekedel, mulighed for at lave kaffe, service og køkkenredskaber og sengeplads til 2 voksne og 2 børn.
Bemærk! Strøm, varme v. varmepumpe og trådløst WIFI er inkluderet i prisen.
Yderligere køkkenfaciliteter samt toilet og bad er frit tilgængeligt på campingpladsen.
Kæledyr kan medbringes i denne type hytter mod gebyr .

Pris i højsæson: 700 DKK pr. dag – Pris i lavsæson: 550 DKK pr. dag – Hytterne bookes altid online:

ONLINE-BOOKING:

KORT OVER PLADSEN, SØEN & MARIBO:

Klik på de tre kort og få et overblik over pladsen og Maribo: